Skip to content
scroll icon

Fordele ved at have Edison som Elselskab

Edison er et elselskab skabt af folk inden for elbranchen og iværksættere, der er gået sammen om at skabe noget fantastisk; et elselskab der fokuserer på glade kunder og have den billigste el i Danmark. Her hos Edison går vi derfor meget op i at have en stor troværdighed til vores kunder og have pålideligheden med os igennem hele processen af leveringen af billig grøn strøm.

Konkurrencedygtige elpriser

De seneste år har vist os hvor stor en byrde elregningen kan have på så mange familier i Danmark. Derfor er det vigtigt for os, at vi leverer så billig strøm som muligt. For hvis vi leverer konkurrencedygtige priser, så er vi sikre på at størstedelen af vores kunder er glade og tilfredse med det vi leverer. Hos Edison skal grøn el nemlig ikke koste en formue at få leveret. Se her hvad der gør os billigere.

Miljøbevidsthed

Med den billige strøm, skal miljøbevidstheden også være for øje disse tider. Som elselskab forpligter vi os til at beskytte vores planet for fremtidige generationer, derfor leverer vi 100% grøn el til vores kunder. Uden at vores kunder skal gå på kompromis med strøm priser eller spørge sig selv: ”Hvornår er strøm billigst?” og gå til alternativer i stedet. Hos Edison vil vores kunder kunne følge sig godt tilpas med at de gør en forskel med grøn strøm til deres hjem.

Tilmeld dig hurtig og nemt
på under 30 sek.

Fantastisk kundeservice

Igennem årene har vi erfaret at god kundeservice er essentiel for at kunne have så glade kunder som overhovedet muligt. Vi hos Edison vil gøre alt for at vores kunder bliver behandlet med respekt og derfor aldrig skal bekymre sig, om vi er her for dem. Vi tror på at en glad kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os; at vores kunder får den absolut bedste service når de er hos os. Lige meget om det er en lille eller stor ting i mangler svar på, så vil vores dygtige og erfarne kundeservice nok kunne finde en løsning i samarbejde med jer.

Kundeudtalser

Hvad andre siger om os